Vi lever




Kärlek!!






I fredags kände jag mig inte alls i form någonstans så jag bestämde mig för att sjukskriva mig för jag hade aldrig orkat jobba helgen!! Hade ingen ork till något, trött till tusen, ont i huvudet, ont i magen som vid revbenen och allmänt hängig så bara att lyssna på kroppen så man inte kör totalt slut på sig själv!!
Helgen har sen bestått av massa vila både i sängen om nätterna där jag sovit som en klubbad säl och på soffan om dagarna.. Gud vad det är skönt att sova!!

På fredag när det var dax för middag stod vi som frågetecken båda två och visste inte vad vi skulle äta så vi åkte till Elegant och skulle hämta hem kinamat och där satt "farfar" och Fredde och det slutade med att vi åt där med dom..

Lördag steg jag upp med gossen och låg och halvsov i soffan medan vi såg på barntv..
När Jocke sen vaknade vid 10 så var det bara för honom att lägga sig igen då han åkt på migrän och sov gjorde han på soffan till halv tre!! Även jag och Alwin sov dom sista två och en halvtimmarna..
Sen åkte jag till mamma och vi hjälptes åt att göra palt så när det var klart och palten kokade så åkte jag hem och hämtade grabbarna och fy tusan så god maten blev!! Första gången jag gjorde palt och det lär absolut bli fler ggr!! Kvällen bestod av paltkoma och filmtittande - Paranormal activity2 och jag vågade kanppt sova sen!! Fyy!!

Igår var vi till Smedsbyn en sväng på Miras kalas och sen åkte vi till byn för att gratta Patte som oxå fyllt år.. Jag somnade sittandes i en fotölj och sen åkte vi hem..
Så helgen har mest bestått av sömn och det har varit så himla välbehövligt!!


Jag måste bli bättre på att lyssna på min kropp så det inte blir såhär!!
Kan köra på i 110 tills kroppen tillslut säger ifrån och då är det bara lyda..
Nu har jag ju iaf fått vila upp mig några dagar så nu är det bara köra men kanske bara kör i 80 nu ;)



På ca en timma ska jag och gossen ta vagnen och promenera ner på stan och möta upp Emelie och Hampus för en lunch på Lyktan och sedan lek och prommis :) Bara orken håller sig kvar!!
Måste även gå in en sväng på Hudverket och boka tid för nån ansiktsbehandling för jag är helt full i finnar!! Kan ju bero på all stress som bor i min kropp.. Även om jag inte känner mig stressad så är jag ganska säker på att jag är det nu med alla bollar vi har i luften här!!
Synd bara att sånt ska vara så förbannat dyrt men det kan inte hjälpas!!




Kommentarer
Victoria

Kenny Björkman från min gamla klass bodde där

2011-05-09 @ 12:14:24
URL: http://victoriaekholm.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0