Lördag kväll






Dagen har bjudit på riktig värme och sol men från morron såg det ut som att det skulle bli regn och inte alls så himla varmt så jag satte igång och städa vilket jag sen fortsatte med fastän solen kom fram och det var sjukt varmt..
Lika bra göra bort de så slipper man tänka på de i veckan :)
32 grader ute och 28 inne, jag höll på att flyta bort där ett tag..
Nu är det dammtorkat, dammsuget och skurat här så nu slipper vi förhoppningsvis känna slipdammet under fötterna och på möblerna.. Har även tvättat och nu ikväll har jag och Jocke målat sista varvet på taket så nu är det gjort..
Vi väntar nu på elektrikern och rörmockaren som ska komma och fixa det sista som ska fixas innan köket kan monteras upp och då hoppas jag att snickaren har tid att komma oxå..
Det är lite jobbigt när man måste hålla på vänta på andra när man själv nu har tid och hålla på men det är bara gilla läget, klart blir det ju nån gång iaf..


Gossen har åkt ut till stugan idag där farmor och farfar är och det gilla han nog :)
Han bara pratar om Granholmen och stora båten när vi inte är där och så är det ju roligare för honom att vara där ute och leka och bada än att vara här hemma och se när vi fixar och svettas!!
Få se hur länge han blir där, om vi får hämta hem honom eller om vi oxå åker ut dit..
Har ju endel att stå i så det känns bäst att få allt bortgjort innan man åker iväg och slappar..




Igår åkte han karusell för första gången vilket han gillade massor!! :)
Frågade när jag kom hem från jobbet om han ville fara ner på stan och åka karusell och då fick han bråttom.. ;)
Han vågade ju inte åka nå förra året så jag var lite skeptisk men han ville absolut åka även fast jag sa att han får åka själv för en kompis som vi träffade innan sa att dom sagt att man inte fick åka med barnen utan att det var på eget ansvar men när Alwin skulle åka och vi frågade om det fanns något bälte eller liknande så man kunde spänna fast honom i bilen han ville åka i så han inte skulle börja kliva ur mitt i allt så sa dom att jag kunde åka med på insidan om jag ville så då gjorde vi så :)
Nästa helg blir det nog mer karuseller skulle jag gissa då vi ska upp till Överkalix och där kommer även flickorna vara så då kan dom ju åka tillsammans :) Sen ska vi alla sova i Kypas, så mysigt!!


Nu ska jag pallra mig i säng, vi måste bara bädda med rena sängkläder först då jag snört dom vi hade i tvätten idag, skönt sova nyduschad i en renbäddad säng :)

Natti natt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0