Snacka om otur!!





Just nu känns det som att allt i elektronikväg och bilväg och massa annat bara går emot mig!!
Våran dator har ju som sagt nästan gett up och vi söker efter en extern hårddisk som vi kan tömma allt från datorn i men vi behöver en med sån där utgång som har ljud och bild sladd då vi varken ha usb eller hdmi på tvn men det verkar ju inte alls vara lätt att hitta så det hela kommer vä sluta med att vi får köpa en ny tv eller nåt..
Som tur är har mamma varit snäll och lånat ut sin bärbara åt oss som jag nu oxå ha med mig på jobbet då jag jobbar natt och nyss hörde jag hur det spraka och lät konsigt på golvet och när jag titta ner så blixtrade det och gick an kring sladden, det har alltså blivit ett jack i den på något vänster??
Har letat efter eltejp men inte hittat något så får fråga sen om dom har nåt annars får jag öra utan sladden en stund och fixa imorron..
Usch så trist när man lånat av någon annan och så går det oxå sönder!!!









Kommentarer
Ida

Men ni kan inte köpa en extern hårddisk till att börja med då? Alltså en som man bara har till att överföra bilder och sånt till, de är ju inte så dyra. Så får ni köpa en sån där annan, vad de nu heter, när ni hittar en/har en ny tv?

2011-01-29 @ 21:56:19
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0