Jävla idioter!!





Något less jag blev när jag kom till bilen på morron och ser att jag fått böter!!
Här har man gått och väntat på att få en parkering och när det väl löst sig så fick man vänta länge innan p-tillståndet kom och utan det får man inte stå.. Men nu när man väl har ett som är satt mitt i jävla vindrutan då får man böter för att det inte är synligt!!?
Alltså vad fan ser dom med!??
Dessutom stod det att foto finns så jag undrar från vilken vinkel dom fotat så det inte skulle snyas för det är ju så dom gör!!
Nå det blir till att skriva en överklagan för jag ska då fan inte betala nå böter för något som är helt jävla FEL!!

Lyckades iaf lugna ner mig till slut så jag kunde somna och har sovit till halv tre då jag steg upp och duschade och väntade på att mamma och Lovisa skulle komma hem så jag kunde ta hennes bil och åka hem till grabbarna :)
Sover ju hos mamma oftast då jag jobbar natt och grabbarna är lediga så jag får sova ordentligt annars blir nätterna sååå jobbiga.. Och nu när vi har våran säng i vardagsrummet så är det nog omöjligt att sova hemma utan att bli väckt av en liten gossen ;)

Kirrade middag och sen har vi mest bara myst i soffan tills det var dax att åka hit igen..

Imorron hoppas vi på någorlunda väder så det går att skotta taket och så får det gärna komma ut en bra bil som vi kan köpa så jag slipper hålla på och låna mammas hela tiden ;)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0