Dag 7




Idag har jag Vab med gossen som inte alls är i form.. Han har hemsk hosta och klagar ibland på ont i halsen, snoret rinner och även ögonen så jag hoppas verkligen att det inte är någon ögoninflammation på g!! Jag har aldrig haft det så jag vet inte riktigt vad det innebär men vet iaf att det blir kladdigt och uppsvällt och det måste ju vara jättejobbigt!!
Han har iaf ätit bra men vid lunchen då han satt och åt plättar så kom hostan och det slutade med att han kräktes upp allt igen.. :( Efter att vi tagit av kläderna och tvättat av honom så åt han iaf upp det som var kvar i tallriken så det var ju bra så han iaf fick lite mat i magen!!
Nu vilar han och man hör ibland hur han hostar och nyser men än så länge har jag inte behövt gå in till honom så han får sova så länge han kan så han orkar något sen..

Jag lånade hem mammas bil igår kväll då hon var snäll och hämtade mig från jobbet, vilket hon gör nästan alltid ;) Tur jag har en snäll mamma!! Så eftersom det inte blev något jobb för mig idag så skulle vi åka och lämna bilen åt henne och då passade jag på att handla lite då mjölken var helt slut och blöjorna oxå börja ta slut så var bra att jag fick fylla på förrådet :)

Har kotletter som puttrar på spisen som ska bli dagens middag..
Till frulle blev det äggröra och bacon men jag tycker ännu det känns lite väl att äta så mkt och flott till frukost men man kanske vänjer sig ;) ?
Lunchen bestod av lite grillad kyckling, creme fraiche och några gurkskivor :)
Namnam!!


Imorron är det dax för vägning och ta mått så då får vi se om det hänt något i veckan eller om jag måste ändra på något, går ännu och är nojjig över att det inte ska visa några minus..


Nu ska jag pallra mig till tvättstugan och vika och hänga tvätt :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0