Dag 6




Idag är jag inne på 6e dagen med LCHF och det går fortfarande bättre än förväntat!!
Jag har inte haft något sånt där galet sug efter något men däremot mådde jag pyton igår, orkade knappt stå upp och ville bara sova men jag var ju på jobbet så det gick ju inte.. Hade delad tur så jag hann vila en stund på mammas soffa innan jag skulle hämta Alwin från dagis och sen tog jag det bara lugnt tills det var dax för jobb igen..
Vet inte om det var från massagen jag var på i måndags eller om det är kolhydraterna osv som höll på att gå ur kroppen..
Jag känner mig lite slankare kring midjan men det tror jag är mest pga av att man inte är lika uppsvälld nu och så.. Är en del orolig över att vågen eller måttbandet inte ska visa något minus på fredag och hur jag då ska veta om jag ätit för mkt eller för lite..
Alltså jag tycker inte att jag orkar äta speciellt mkt när jag äter men däremot äter jag en hel del fett så vi får väl se..
Frågen är ju om man ska öka/minska på fettet eller öka/minska portionerna isf..? Svårt de där..
Nå vi får väl se vad det blir på fredag..



Idag går jag lång kväll så mamma kommer hit och är med gossen tills Jocke kommer hem från jobbet så slipper han vara på dagis dom få timmarna och jag får mer tid med honom :) Perfa!!
Vi har käkat frulle, vikt och satt in tvätt i garderoberna, satt igång en till maskin och nu ska jag cykla en stund medans han ser film och leker :)




Kommentarer
Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

va duktig du är :)



sv: va skönt :)



hoppas din dag varit bra

!kram

2011-01-19 @ 21:42:32
URL: http://shiiitonge.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0