Dagis





Idag har ju gossen fått vara på dagis och leka, det behövs emellanåt då han får ut så mkt mer av att vara där och leka med sina kompisar än att bara vara hemma med mamma som inte är alltför rolig lekkamrat för tillfället..
Fröken sa att han haft så himla roligt idag speciellt ute i snön med sin kompis J, dom hade skrattat så gott och knappt haft tid att gå in :) Det låter precis som våran kille för han verkligen älskar att vara ute, inte minst när det är snö och man kan skotta m.m

När jag kom och hämtade honom höll dom på att leka i stora rummet och även där såg han ut att ha så himla roligt så jag frågade när jag klädde honom om han vill fara imorron oxå och ni kan ju gissa vad svaret blev.. JAA!! :)
Kan även hända att han får vara en stund längre imorron då jag ska iväg till Haparanda med storasyster men han klagar nog inte..

Har ju alltid tidigare haft honom hemma dom dagarna jag varit ledig, alltså när jag jobbat så det känns lite konstigt att vara hemma själv utan honom nu när jag är ledig men jag har iaf tänkt att han ska få vara på dagis 2-3 ggr i veckan så han får leka med sina kompisar.. Han behöver som sagt få vara där och leka och det är inte ofta jag får speciellt mkt gjort då jag har honom hemma då man ska vara lekkompis osv :)
Annars kan jag vara lite emot att ha barnen på dagis alltid om man själv bara går hemma men det är ju upp till var och en :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0