Snö






Jag hoppas verkligen att den inte är här för att stanna för det känns alldelens för tidigt den är ju nog lång som den är ändå!!
Det har ju snöat flera dagar den här veckan men det är inte förrän inatt den har blivit kvar..
Alwin fick inviga sin nya overall idag då han skulle på dagis och han var så fin i den, för att inte tala om hur glad han var :)
Han fick även ha sina vinterhandskar som jag köpte åt honom på Ullared och så en mössa han fick av farmor och farfar förra året men som varit för stor, skorna hade han sen förra vintern då vi inte hunnit köpa några nya ännu men han kan ju ha dom gamla så då slipper han ju frysa tills vi hunnit köpa ett par.. Förhoppningsvis blir det på lördag då jag planerat en tripp till Haparanda/Torneå om det nu inte är massa snö då för vi har inga vintersulor på goffen..

Sitter just nu i soffan och slappar och gossen jyrar på, Jocke har just duschat och håller på att göra sig klar för att åka iväg på bandyresa över helgen..
Det gillas INTE!!
Men det är bara gilla läget då man gått och kärat ner sig i en bandytönt ;)
På tal om det så firade vi 3år i tisdags så då var vi ut på Vikingen och åt god mat hela familjen och Alwin åt upp hela sin portion på 10småplättar och även en tallrik med sallad före :)
Snacka om att man ibland för fundera vart han sätter allt!!



Nu ska jag vara lite social och fixa lite här innan jag blir änka!!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0