Måndag 100607




Det har inte blivit så mkt bloggande under helgen och det beror på att jag helt enkelt inte haft någon lust att skriva något och gjort annat ist!!

Har jobbat hela dan i lördags och när jag sen kom hem så såg vi på New moon och självklart så somnade jag efter en timme!!
Igår tvättade jag några maskiner, satte in ren tvätt i gerderoberna och så var vi till byn där vi fick oss grillat till middag.. Vi gick även och såg på hästarna som är en liten bit från J´s mamma och pappa och Alwin satt helt tyst i vagnen och tittade länge innan han bröjade prata och peka åt dom :)
Det var väldigt uppskattat från hans sida och han pratade länge om hästarna efteråt så dit ska vi gå fler ggr när vi är där!!

Idag hade vi tänkt fara runt på bilfirmorna och se och kanske prova någon bil men dom ringde igår och frågade om Jocke kunde jobba så det blir inget med det.. Får nöja oss med att se på blocket ett tag till..
Om vi ska åka neråt för att hämta en bil så håller jag tummarna för att vi kan göra det till helgen och då öven ta oss en liten minisemester på samma gång då det inte kommer finns tid för sånt förrän i Augusti!!




Nu ska jag ta mig nå frukost innan jag ska iväg till tandläkaren vid 10..
Jag gissar på att det blir till att dra ut nån visdomstand som jag inte har tänkt lägga ner några pengar på att laga!!
Klockan 14 har vi möte med jobbet så då ska gossen vara hos ida under tiden :)




Kommentarer
Malin

Fin blogg du har och jätte söt son :)

2010-06-07 @ 11:00:05
URL: http://loveisbeaty.webblogg.se/
Sandra

Ni kan fara å titta på min bil på malströmmotors här idag eller imorgon :)

2010-06-07 @ 12:30:26
URL: http://sanbjo.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0