Torsdag





Alwin har sovit jätte dåligt inatt och vaknat femtioelva ggr och gnällt och varit ledsen så jag har varit in till honom för att ge honom tutten men dom flesta gångerna hade han den i handen så jag tror nog det är tänderna som spökar!
I förrgår såg jag att det kommit upp 2 tänder i underkäken och igår såg jag att det är påväg en uppe så det är nog så att han har haft ont inatt och inte riktigt kunnat sova..
Så det hela resulterade i en väldigt trött mamma på morron när det var dax att kliva upp men det var inte mycket att göra åt så jag fick snällt stiga upp!!
Åt en macka och gjorde mig klar innan jag väckte gossen för att klä honom och börja traska iväg.. Självklart hade han ätit välling en stund innan men somnade om efter :)

Vi blev en och en halv timme längre på dagis idag och Alwin var supertrött när vi skulle hem men han fick ju frukt inann vi skulle fara och det kan han ju inte tacka nej till :)
Somnade gjorde han då innan vagnen ens hade börjat rulla och sov nästan en timme innan han vaknade och vi käkade lunch.. Vi åt plättar som var över från igår och det tyckte Alwin verkligen om!!

Jag är ännu svinigt trött så jag tänkte ta mig en powernap när Jocke kommer hem så jag orkar jobba ikväll..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0