Tjorv




Har skullat logga in på bloggen ett tag nu men det har inte gått och nu när jag tog mig in så ser det helt anorlunda ut så jag gissar att dom fixat lite och under tiden har man inte kunnat logga in..

Hur som helst så håller jag på att avlida för att jag är så förbannat sugen på lasagne!!
Har varit sugen på det ett tag nu men idag har flera stycken skrivit i sin blogg att dom ätit det och jag är så sugen så magen skriker!!
Tror bestämt jag måste göra det imorron om jag hinner..
Ska kanske på personalmöte om jag har tid och ork och så ska jag klippa mig hos Jennie :)
Det är väldigt många månader sen jag klippte mig, så länge sen att jag inte ens törs säga när det var så nu är det på tiden!! Har även försökt flirta med Jocke så han ska betala klippningen åt mig så jag har råd att köpa mig frisör shampo och dylikt för nu måste jag börja ta hand om mitt hår om jag vill ha det kvar!!
Jag har typ haft dubbelt såtjockt hår som jag har nu men dom senaste åren har jag tappat hur mkt som helst så jag kanske måste börja äta vitaminer för detta oxå!!



Kommentarer
Linus

ja nog är ni sjuka som vill vara med om de där igen =) Han har då börjat må bättre nu å sover som en gud.. man har fått sova ut inatt. han sov ju mellan 11 - 04 =) skönt. Men nu är de bara ett dygn kvar, sen jävlar ska ja hem. =)

2010-01-28 @ 09:26:37
URL: http://mrpily.blogspot.com
linus

ja de e ju jobbig för oss pappor med. tror de är värre. för vi kan inte göra nå åt att ni har ont.. =) nej de e ju sant. dom satte ju igång carro så därför blev den ju jobbigare än en vanlig. ja han sover nu med som en gud. inne på 4timmen igen tror ja. =) nej vi var tvungen att stanna här tills han var 3dygn. vattnet gick ju 89 timmar före så de var därför. men åker till kalix i morgon =)

2010-01-28 @ 17:05:59
URL: http://mrpily.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0