Tidig morron






Igår när vi just hade somnat vid tolv tiden så började gossen och gråta så Jocke gick upp till honom men han bara fortsatte gråta och var otröstlig så efter en stund fick han komma till våran säng vilket inte har hänt på hur länge som helst!!
Han låg där och var så trött så trött men fick värsta gråt attackerna emellanåt..
Svårt att veta vad det är när han inte kan berätta men det märktes att han hade ont någonstans så Jocke frågade om han hade ont i stjärten och tog lite på rumpan då han började gråta igen och då förstod vi..
Han bajasade flera ggr igår och på eftermiddagen var han så himla röd i stjärten så vi fick smörja med massa Inotyol men det sved väl när det var kiss i blöjan så det vara bara hämta torr blöja och börja tvätta och smörja men fy så han grät!!
Han fortsatte gråta till och från i säkert en timme till innan han kom till ro och kunde somna men 6 i morse var det godmorron för gossen så det vara bara till att stiga upp.. Vi har tvättat  och smort in stjärten med både olja och salva så jag hoppa han slipper ha ont och att det blir bra snart!!
Jag kan inte minnas när vi steg upp såhär tidigt senast, tror nog det var i sommar när han hade en preiod då han vaknade tidigt.. Jag kan lova att jag är svintrött då jag inte sover speciellt bra med Alwin i våran säng så jag hoppas han blir trött snart igen så jag får vila!!





Kommentarer
Emma

Han är så söt Emma :) Vad tiden går fort, han har blivit så stor!

2010-01-17 @ 14:55:11
URL: http://emmanorstrom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0