Torsdag 100211





Är hemma på lunch nu och har precis tryckt en tallrik med soppa.. Jag gjorde stor kok igår så nu har jag soppa till förbannelse!! Mixade den idag för att kolla om det blev lika bra och det blev det bara man sätter i lite mer vatten så den inte blir för tjock :)

På morron var första morronen som Alwin skulle lämnas på dagis innan jag for iväg till jobbet och det var minst sagt stressigt!! Jag fick springa runt och leta kläder som han skulle ha på sig, packa ryggsäcken med blöjor och sånt då farmor ska hämta honom idag så dom klarar sig och sen när vi väl var färdiga för att åka så hade jag ingen aning om han hade någon snutte på dagis (utan snutten sover han inte)..
Nåja bättre planering i fortsättningen, kläderna sätts fram, ryggsäcken packas osv kvällen innan så man slipper allt spring på morronen.. Man lär av sina misstag!! :)
Jag hoppas man får in en bra rutin sen när man lär sig vilken tid man måste göra sig klar och fara osv för att slippa stressa!! Min syster skrev dock att hon tycker att man aldrig lär sig så jag hoppas det inte blir så för oss :)

Idag jobbar jag till 16 och då ska jag bara vänta tills Jocke slutar 16.30 så åker vi till byn där gossen är :)
Åhh jag längtar såå!! Hann ju inte träffa honom nå igår och så var det ju bara snabbt på morron..



Kommentarer
Bea

jag brukar alltid ha Deions väska med ombyten, extra handskar och allt sånt hängandes på förskolan så behöver man aldrig tänka på den på mornarna utan bara ta på ytterkläderna och fara, väldigt skönt! :)

2010-02-11 @ 19:51:04
URL: http://sannamama.blogg.se/
Leea

Va kul :) Jag vill också köpa ny vagn, har bara inte bestämt mig för vilken än, finns juh ett hav av barnvagnar :) Men tror bestämt att de blir en emmaljunga iaf, har som fastnat för deras vagnar :)

2010-02-11 @ 22:43:29
URL: http://poottan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0