Söndag





Idag är det söndag men inte har jag jobbat färdigt för det, imorron ska jag först på dagis med gossen sen paltlunch his Lisa och sen jobbar jag 13.13-21 sen får jag änligne vara ledig en YNKA dag!!
Jag hoppas och håller tummarna för att Jocke oxå får vara ledig som det står på han schema och att dom inte ringer ut honom som dom alltid gör så vi kan åka till Hpda för shopping :)
Jag är så grymt sugen på att köpa lite saker till gossens rum så det blir lite finare där inne för just nu så har han bara en säng, en hylla och en fåtölj och massa leksaker så det ser rätt tomt ut.. Skulle typ vilja ha nå bord och stolar och nå annat.. Kom gärna med förslag!! ;)
Jag skulle oxå vilja tapetsera om där inne men det får vara tills han blivit lite större för egentligen så är det väl inget fel på dom som är därinne förutom att det är 3olika och jävligt dåligt gjort!!

Så skulle jag bli glad om det hände något med lilltoan!! Det är lite tapet kvar att riva men som ingen verkar idas ta tag i för att det satt som fan så vi får väl ha det sådär då eller nåt?? Skulle iaf behöva bestämma oss för vad för golv vi ska ha osv..
Jag skulle egentligen kunna skriva ner massor som jag vill göra här men man får ju ta allt eftersom annars blir vi väl ruinerade!!

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska mysa ner mig i sängen :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0