Pust och stök





Idag är jag och gossen lediga så jag har hållt på och städa och möblera om, bytt sängkläder, hängt upp en tavellist och satt träbokstäver på så det står Alwin där samt bytt gardiner i hans rum..
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig för han har så himla mycket leksaker så jag vet inte vart jag ska stoppa allt!!? Skulle behöva mer förvaring där inne som man kan sätta alla saker i men vet som inte vad det skulle vara för något..? Kom gärna med förslag :)

Gardinerna som jag hade tänkt hänga upp där inne var för korta så det såg bara knasigt ut att ha dom så jag tog ett par andra ist.. Men om vi flyttar ner rullgardinen och gardinstången så blir det nog bättre..
Dom som har bott här tidigare hade monterat rullgardiner och stänger typ en dm ovanför fodret och i Alwins rum hade dom lämnat rullgardinen så då har vi inte kommit oss för att flytta ner den men nu måste vi ta tag i det om det ska se normalt ut..

Ska försöka fota där inne sen och lägga upp en bild så ni får se hur det ser ut, då kanske det blir lättare att se vad det skulle passa för slags förvaring som skulle passa där :)

Nu har jag lagt gossen och vila för han var så grinig så jag tror jag ska ta tag i köket som ser ut som fan!!


Kommentarer
milla

Hej du kan köpa en sån där låda med roliga figurer på som man kan ha leksaker i =) kRAM*

2010-02-22 @ 17:14:44
URL: http://millvall.blogg.se/
milla

Tack ;) Kram*

2010-02-22 @ 21:19:56
URL: http://millvall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0