Ondag 100210




Igår åkte vi till Haparanda vid tre tiden eftersom Jocke jobbade till två..
Vårat första stopp var på Jala där vi bestäälde oss en ny vagn åt gossen, blev en Emmaljunga Scooter i Pro Forest hur fin som helst!! Dock får vi vänta till v12 innan vi får den men den som väntar på något gott ;)



Sen åkte vi vidare till Ikea där vi egentligen hade behövt handla en del som fönsterlampor, gardintyg, möbler till gossens rum osv men jag hade inte kollat upp ordentligt vad vi skulle ha och orkade inte börja där så det får bli nästa gång :) Vi köpte iaf en ny fönsterlampa och krukor i grönt till gossens rum samt ett tyg som det ska sys av kappa av dit in.. Har inte ännu bestämt hur den ska se ut så får fundera lite :)
Och siste blev det Maxi där vi handlade en jäkla massa mat så nu tror jag nog vi ska klara oss ett tag :)


Idag har jag sovit till tio, börjar inte förrän 13.30 och jag behövde verkligen få sova för jag kan inte minnas sist när jag sov en hel natt och fick sova ut på morronen..
Så har jag ju varit så himla trött efter helgen och behövde nog hämta igen mig lite så jag orkar jobba resten av veckan :)
Jocke körde Alwin till dagis när han for och jobbade vid 9, hade först tänkt att jag skulle lämna honom senare men det kändes knasigt för då hade han bara hunnit äta och sova där innan han ska hem igen för Jocke slutar 14 idag.. Är ju oxå bra om han får testa att sova där för det har han ju inte gjiort än och kommer att göra imorron och fredag..

Nåja nu ska jag fixa mig nå frukost och plocka undan här och kanske göra en soppa om jag hinner :)
Ha en bra dag!!



Kommentarer
Leea

Vilken snygg vagn ! :)

2010-02-11 @ 20:27:49
URL: http://poottan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0