Ni är guld värda!!




Idag när vi skulle åka med bussen så kom Alwins farfar och stannade till och pratade med oss en stund innan bussen kom.. Han var nog påväg hem till oss :)
Sen när vi kommit hem från stan och varit hemma en stund så kom han förbi igen..
Vi pratade om hur bra det är att vi har dom och alla andra oxå för den delen som ställer upp och är barnvakt i tid och otid.. Som ni kanske redan vet så har ju Jocke mkt träningar osv med bandyn och jag jobbar skift och ibland jobbar vi även samma helgen och då är det verkligen guldvärt att dessa underbara människor finns som faktiskt vill vara med gossen.. Som dessutom ibland även frågar om han inte kan få komma till dom osv utan att det behövs för våran del..



Han sa att det är det bästa som finns att få vara med Alwin och leka och svammla på även om man inte får så mkt gjort under tiden men det spelar ingen roll man kan alltid göra saken senare och ingenting går att jämföra
med att få vara med sina barn och barnbarn!!

För mig känns det som en självklarhet att mor och far föräldrarna ska vilja spendera så mkt tid som möjligt med sina barnbarn och ställa upp och vara med dom utan att man ska be om det..
Men verkligheten är inte riktigt så för det finns ju dom som inte bryr sig om att vara med sina barnbarn överhuvudtaget och det kan jag tänka mig måste känns riktigt trist!!



Det jag ville ha sagt med detta är iaf att jag är glad för alla vänner, mor och far föräldrar och även J´s mormor och morfar som ställer upp även om det bara är att komma och leka med Alwin en stund för det uppskattas både från våran och hans sida!! Det kan ju inte vara så kul att  leka med mamma och pappa jämt ;)





Kommentarer
Ida

Gullig du är :) Älskar att vara med Alwin och det är jättekul att få förtroendet att vara med honom också. Hoppas att det blir snart igen..



Jo, jag ska ta och kolla runt lite med cheferna på olika ställen så kanske man får sig nå extrajobb iaf, allt är ju välkommet till jag hittar något att arbeta med inom det jag utbildat mig till..



Jaa, början av september ser vi verkligen fram emot. GOA Vänner, skoj, mamma, Ullared. Det kan inte bli bättre ;)

2010-08-21 @ 00:57:55
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0