Vinter igen??





Man blir måttligt less när det kommer en jävla massa snö igen och jag som trodde det snöat färdigt för den här gången men icket!!
Igår var det ju strålande sol på förmiddagen när vi åkte till Nyborg men sen började det snöa och har ta mig fan inte slutat än!! Jocke böt dessutom till sommardäcken igår så nu hoppas jag snön försvinner fort så man törs fara någonstans med bilen.. Är inte så sugen köra med sommardäck då Alwin åker..

Jag började ju med tapetseringen igår och till en början gick det åt helvete så jag hade stora funderingar på att ge upp men jag tog mig i kragen och fortsatte och gud så bra det blev :)
Såg dock att vi hade olika rullar så ska och byta idag och köpa en rulle till så det räcker till hela toan så kanske jag får gjort det idag :)

Vi bjöd även hit Jimmy och Anna på middag och så kom Patte efter vi ätit så han fick äta upp det som blev kvar :)
Grillade fläskfilé och entrecoté och så gjorde jag klyftpotatis med morötter och kålrot, så hade vi lite annat tillbehör och mycket gott blev det!!
Sen blev det lite alkoholintag för oss och masssa surr!!
En lugn och trevlig kväll!! :)

Idag var det ju tänkt att vi skulle till Haparanda men jag insåg igår när Jocke börja dricka öl att det inte skulle bli något så han alltid är så jälva bakis så vi får helt enkelt se när det blir av..
Vart sugen att testa göra palt så kanske sysselsätter mig med det :)





Kommentarer
Ida

Åh vad gott det där lät. Vad söt han är Alwin. Jag har en liten present åt honom här hemma :)

2010-04-18 @ 20:10:06
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0