Onsdag 100428





Idag har gossen varit en sväng på dagis och jag har fixat med timrapport, papper till a-kassan, städat, duscha osv :)
När jag hämtat Alwin på dagis så åkte vi till Sangis för att hälsa på Emma och Edvin där Alwin var som ett litet fjån och typ var rädd för Edvin då han kom nära.. Så han grinade och ville komma upp i famnen men jag var stenhård på att han skulle vara på golvet och efter en stund gick det bra :)
Alwin har blivit så harig på senaste, han är typ rädd för andra barn om dom kommer nära eller försöker leka med honom då blir han arg eller ledsen och försöker fösa bort dom.. Måste fråga på dagis om det hänt något där annars är det kanske bara någon fas han kommit in i..?


Vi var tvugna att åka hem till tre då han som skulle tapetsera det sista och spackla golvet skulle komma under eftermiddagen så nu är alla tapeter uppe och golvet spacklat så imorron bitti kommer en tjej som går som lärling och sätter golvmattan så till veckan är det bara fixa lister och lista och sen få dit toastol, tvättställ m.m :)
Så ska man ju bara hitta något badrumsskåp man vill ha oxå eller om man bara sätter en spegel med en glashylla under?? Vi behöver ju som inte ha nå förvaring där inne då vi har massor i badrummet :)









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0