Mjölkfri välling





Sen Alwin var sjuk så har han börjat vakna om nätterna och vill äta och det har varit en del jobbigt för vissa nätter har han varit vaken ganska länge innan han har somnat om igen så nu har vi börjat med välling ist för Profylac ersättning..
Man förstår ju att han kanske inte håller sig mätt så länge på bara ersättning men det har varit jätte svårt att köpa mjölkfri välling då både det och den mjölkfria gröten varit slut på alla affärer hur länge som helst..
Nu har vi det hemma och jag kan lova att det var inte det lättaste att få honom att dricka det..
Vi började på torsdag kväll och då tog han nån klunk sen knuffade han bort flaskan, försökte flera ggr men han ville absolut inte ha så jag tänkte att han inte tycker om det så vi får väl fortsätta med ersättningen då..
Men när vi var hos min syster så sa hon att man kan sätta en tesked socker i så blir den sötare för mjölkfri mat smakar så illa.. Sen när man vant dom med att dricka det så tar man bort lite socker efter som tills det är helt utan..
Det känns ju lite knäppt att sätta socker i men det funka hur bra som helst och nu drickar han den med god aptit samt sover hela natten så nu är vi alla nöjda :)


Det börjar vara ett tag sen vi provade ge honom mat med mjök i nu så det är nog dax att prova igen och se hur det går för han är ju bara överkänslig och då brukar det ge med sig vid 6 månader ungefär så vi får hoppas på det..
Det har ju blivit betyldigt bättre men än vet vi inte om det är helt bra så vi får prova oss fram..


Nu sover då gossen sött i sin säng och jag sitter och samlar ork till att diska och polcka undan sen middagen för det hade jag inte tid med efter att vi ätit..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0