Här händer det inte mkt





Jag har varken haft tid, lust eller ork till att blogga dom senaste dagarna..
Här händer det inte allt för mkt hur som helst så jag har inte så mkt att berätta..
Vi har ännu inte fått upp nå tapeter då det är träningar hit och dit var och varannan kväll men nu tror jag allt underarbete är klart och hoppas på att tapeterna ska vara uppe innan måndag!!
Allting är upp och ner i huset och det känns inte som någon idé att ens försöka få ordning då det ändå kommer stökas ner när det kommer slipdamm i hela huset..
Jag har iaf fått målat garderoben i gossens rum och måste även få tummen ur och måla garderoberna i vårat rum samt slipa och måla fönsterbrädorna..

Vi har även tusen saker som måste inhandlas till huset och jag börjar undra hur pengarna ska räcka till då man vill ha allt på en gång men man får hejda sig och ta lite åt gången annars blir det inte kul..
Vi hade tänkt tapetsera om fondväggen i sovrummet då den är svinful och inte alls passar till dom andra tapeterna men vi har svårt att hitta någon tapet vi vill ha så jag tror nog vi tar och målar där ist..

Måste köpa mig en ny vinterjacka och ett par vinterskor som jag egentligen inte har råd till men har inte så mkt annat till val än att ta mig råd annars får jag frysa..
Har hittat en jätte fin jacka som egentligen kostar 2600 men är man medlem så kostar den 1900, lite väl dyrt kanske men vad gör man inte för att slippa frysa..
Imorron måste jag ta mig ner på byn och kolla om det kommit in nå mer jackor annars blir det nog till att köpa den jag hittat.. Dessutom var det som 2 jackor i 1 och det är ju inte helt fel.. Man kan likson ta ut dunet så det bara är en täckjacka och det passar ju nu när det ännu inte är så jätte kallt..

Ne tänk om jag skulle tömma diskmaskinen och sen börja slipa fönsterbrädorna..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0