Hemma från Sthlm





Stockholm har varit helt underbart, vi har strosat runt i affärer och shoppat i stort sett varje dag..
Jag har slösat alldelens för mkt pengar men det var det värt..
Har nog köpt en del kläder till mig själv, gossen och andra, så har det även blivit lite andra grejer :)


Jag måste säga att det har varit skönt att få åka bort och "vila upp sig" och inte bara vara mamma..
Missförstå mig rätt nu!!
Jag älskar att vara mamma och att vara med Alwin men ibland behöver även mammor få lite fritid..
Jag är ganska säker på att det finns flera stycken som tycker att jag är oansvarig osv för att jag åkte iväg och det har jag även fått höra..
MEN han har ju faktiskt en pappa oxå som älskar honom minst lika mkt och även han behöver få lite kvalitetstid med gossen då han är så borta så mkt pga bandyn.. Många klagar och har synpunkter när mammor åker iväg och gör saker men inte när papporna gör det och det är ju lite konstigt..?
Och jag VET att jag är en bra och ansvarsfull mamma som gör allting för Alwin och sätter alltid honom före allt annat så ni får tycka vad ni vill!!


Pink var iaf hur bra som helst!!
Det var inte en vanlig konsert utan det var en riktigt jävla show!!
Jag ångrar inte en sekund att jag for och det var värt varenda krona!!
Jag och Tesse har även bestämt att fara och se henne igen om hon kommer till Sverige så då kan ni kanske gissa hur bra det var :)


Bilder har vi fotat en hel massa men har inte tid att sätta in dom nu så ni får hålla till godo ;)



Kommentarer
Bea

absolut ska mammor också ha rätt till egentid! att bara kunna släppa allt ansvar och bara vara!

2009-11-12 @ 11:16:50
URL: http://sannamama.blogg.se/
Susanne

Klart mammor måste få åka iväg och roa sig oxå.

2009-11-12 @ 14:07:00
URL: http://susannelindvall.blogg.se/
Hanna

Du är absolut INTE en dålig mamma bara för att man åker bort några dagar. Man måste få komma ur mammrollen ibland, det behöver alla mammor :) Jag hoppas du hade det toppen!

2009-11-12 @ 20:23:13
URL: http://wildbee.blogg.se/
Victoria

Jag tycker verkligen inte att det är oansvarigt att lämna ett barn med bara sin pappa i några dagar, dom är ju lika mycket föräldrar! Tyckte det var dumt att du fått höra att det var oansvarigt, ta inte åt dig!

2009-11-12 @ 20:46:24
URL: http://victoriaekholm.blogg.se/
Lea

Håller med dig i de du skriver. Klart som fan att även mammor måste få åka iväg och ha liten egen tid, "ladda batterierna" och känna att man är någon annan än bara mamma, man var juh faktiskt en person innan man skaffa barn också ! :) Jag tycker du gjorde rätt som åkte iväg och lämna pojken med sin pappa ! :)

2009-11-13 @ 11:22:02
URL: http://poottan.blogg.se/
Josse

Man ska inte bry sig om folk muttrar om sånt svammel! Varför skulle inte du som mamma kunna åka bort ett par dagar, ingen skulle ju höja ögonbrynet ifall det var pappan som åkte iväg. Nä inte mår Alwin dåligt av att du åkte iväg några dagar! :) Hoppas ni har en bra helg, kram

2009-11-13 @ 14:28:01
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Annelie D

Hej gumman. Vad tråkigt att du skulle behöva känna så men vad skönt att du håller huvudet högt och sträcker på dig! Vore väl mer dumt om man inte ville låta pappa få vara själv med sin gosse. Är bara bra att man kan släppa på taget och låta båda vara lika mycket föräldrar.. och lika mycker emma och jocke! jag känner så jättemycket just nu, att jag nog behöver åka bort själv snart och bara vara annelie, inte mamma-annelie. Eller det är man ju alltid tack och lov för det är alldeles underbart. Men bara få tänka på sig själv. Hoppas vi ses snart. Skulle vilja höra vilket stoltskott som sagt så? Har som verkligen barn själv? Eller har dom jättestora barn och glömt bort hur allt var?

2009-11-18 @ 12:56:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0