Skön promenad






Det blev en skön promenad för mig och gossen :)
Gick till goldengate bron och sedan efter strandpromenaden och upp vid Ica så gick vi till apoteket för att jag skulle hämta ut mat åt gossen och där blev det även ett solspray till gossen så han inte ska bränna sig i solen och ett shampo.. Han har ju så mkt hår så vi måste tvätta med det :)
Sen gick vi till Kids and teens och köpte solglasögon och gissa om han blev nå tuff i dom :) Dock tyckte han inte det var så jätte kul då jag satte på dom men sen gick det bra..
Och som slutet på våran prommis gick vi på Coop och köpte blöjor..
Det var varmt ute men väldigt kvavt och helt vindstilla så man höll ju nästan på att dö emellanåt.. Som tur var så fläktade det lite vad vattnet iaf..
Der kom lite regndroppar då och då men sen när vi nästan var hemma så började det regna en del, tur det inte var långt kvar så man slapp bli så blöt :)


jag skippade att ta med liften idag och bäddade med en filt och täcke samt kudde som gossen fick ligga på och sedan fick han även sitta en stund då han hade sovit :)



Jag skulle behöva häva in lite bilder i datorn så ni får se hur snygg han är i sina glajjor ;)





Kommentarer
Bella

Jo det kommer det säkert. Nu börjar jag bli lite nervös när jag märker hur dagarna blir färre och färre till BF. 21 dagar! Jag hoppas det börjar hända nått snart! :)

2009-05-23 @ 12:35:43
URL: http://bellisblogg.se
Josse

Haha ja först spöregnade det och helt plötsligt haglade det! Men det slutade rätt fort och sen hade vi solsken resten av färden :)



Skönt med en prommis med vagnen, ha en trevlig kväll!

2009-05-23 @ 14:40:35
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Ida

Jaa, det måste vi göra :) Vi får styra upp något snarast :D

2009-05-23 @ 15:29:06
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0