Ja men visst






Det blev iaf en sväng till Boden igår, vi plockade upp Therese i Smedsbyn och så for vi mot Boden där vi skulle kolla lite på stan där vi även upptäckte att det var marknad så där köpte vi oss varsin sjal iaf.. När vi var klara på stan så köpte vi med oss lunch från dagobert och drog sen en sväng på dollar store innan vi var tvungna att åka mot Smedsbyn för att hämta gumman på dagis.. Gissa om hon blev nå glad då vi oxå var med när mamma skulle hämta henne :) Hon säger att Alwin är hennes lilla gosse, hur gulligt är inte det :) Hon kommer nog bli världens bästa sorasyster!!

När vi kom hem till Kalix for vi till mamma där jag åt middag för Jocke var i Luleå och spelade bandy.. Väl hemma och när Alwin ätit kvällsmat somnade vi båda i soffan där vi låg och mös och jag vaknade då Jocke kom hem och då bar han gossen till sin säng och jag tvättade bort sminket för att sedan stupa i säng och sova som en stock.. :)





Idag har vi varit på myggan och ätit lunch med Jennie sen varit förbi hos chefen för att höra lite om sommaren och sen gick vi till gallerian och efter det hem.. i eftermiddag/kväll blir det att kolla bandy sen får vi se vad vi hittar på :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0