Fredag






Då sitter man här som vanligt och är en del trött så jag tror nog det blir sängen på någe strax..
Jocke jobbar i helgen så imorron blir det nog promenad med vagnen om vädret tillåter sen får vi se vad vi hittar på..
Måste iaf försöka komma ihåg att gå på apoteket och köpa zon så jag kan börja smörja om min rygg ska bli bra någon gång..
Hade tänkt gå på torso på måndag om jag får med mig någon, kan ju vara bra om man börjar med lite enklare träning och inte kör på med hårdträning direkt, speciellt inte när jag har så ont i min gammla rygg..

På tal om gammal så har jag legat och pressat i ett gammalt solarium i hopp om att få lite färg på kroppen här tidigare ikväll och det verkar som att det tog iaf för jag fick en hel del fräknar och blev även lite röd så nu är det bara fortsätta gå då och då så man bygger upp nån liten bränna så kanske man inte ser ut som ett lik..

Ne nu måste jag fan ta en macka för jag är hungrig och sen blir det sängen så ska jag läsa lite i min Jenna Jameson bok som jag fick förra veckan men det går inte så fort för mig att läsa när jag har en liten Alwin att roa om dagarna :)




Kommentarer
Ida

Hmm, ja får se.. Ska tänka lite till.. Förresten, var du till sjukgymnasten här i kvarteren eller? Funderar på om jag också skulle boka tid där..

2009-03-06 @ 23:53:05
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0