Förbannade diskberg!!






Idag jobbar Jocke så jag och Alwin är själva och just nu sover han, han somnade när jag höll på att torka håret efter jag duschat :)
Har nyss ätit frukost och nu sitter jag här en sväng innan jag ska ta tag i diskberget vi har på bänken.. Himla konstigt att det inte är någon annan än jag som ser det.. Nåja det är bara bita i det sura äpplet och diska bort det så man slipper se helvetet!!

13.45 ska vi på kontroll på bvc så då får vi se hur mkt han vuxit sen sist sen tänkte jag ta en promenad ner på stan och kolla om Alwins mat kommit in på apoteket för när jag var sist så hade dom bara en burk kvar och nu är vi inne på den sista här hemma så jag hoppas dom har fått in det..
Har börjat gå på gallerian när jag ska på apoteket för då får man sig en lite längre promenad än om man bara går till sjukhuset och det kan ju behövas :)







Snyggkillen :)
Foto: Ida




Kommentarer
Emmelie

Han är verkligen snygg! ;)

2009-03-11 @ 12:11:59
URL: http://emmelieeemorin.blogg.se/
Josse

Hehe på mage brukar jag inte sova fast nog kan jag ligga så om jag vill. Funkar då när jag får massage :P Vet inte varför jag får sammandragningar när jag ligger på rygg, dom började redan i v 17 men min livmoder har väl tänkt bli riktigt vältränad tills det är dax för förlossning, eller nåt sånt ;)



Funderat på att skaffa diskmaskin? Vi har alltid haft det, skulle inte klara mig utan man blir bekväm :)



Hoppas det går bra på bvc!

2009-03-11 @ 13:20:30
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Anonym

jaa det känns som att man är betydligt närmare 100 sträcket än man faktiskt är skrattar fast man ska ju vara glad att det finns frikort för annars blir det riktigt dyrt. Ja usch diska är ingen höjdare! när vi bodde i lägenheten hade vi ingen diskmaskin och det var jämt ett berg, men nu har vi ju då diskmaskin och man blir bekväm fort, skulle inte klara mig en dag utan den.

2009-03-11 @ 14:39:47
sassan

det var jag som skickade kommentaren ovan

2009-03-11 @ 14:41:19
URL: http://sassan86.blogg.se/
millan=)

Vilken sötis;)

2009-03-11 @ 20:25:39
URL: http://millvall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0