Alwin 2månader





Igår blev Alwin 2månader men jag hade ingen ork att blogga då vi kom hem från Smedsbyn för jag var helt slut efter att ha sovit som en kratta hela natten (dom få timmarna jag sov) och sprungit på stan i boden för att sedan roa lilla gossen hela kvällen..

Hur som helst, tänk att det redan gått 2månader alltså, gud så tiden rusar iväg!!
Dagrna går hur fort som helst nu för tiden när man har en liten grabb som förgyller dagarna även fast vi kanske bara sitter hemma en hel dag så går det hur fort som helst så är dagen slut.. Men vi försöker ju hålla oss så sysselsatta som möjligt med promenader och umgås med vänner och familj så det händer väl inte allt för ofta att vi bara är hemma och slöar en hel dag..

Nu skrattar han och pratar en hel del vilket han gjort länge iofs men det blir bara mer och mer ju större han blir och är det någonting som värmer i hjärtat så är det att få se sitt barn vara så glad och utvecklas för varje dag som går!! Ingen dag är den andra lik..
Han har även börjat vara vaken mer och ligga och titta på figuren som hänger i sufletten på vagnen då man är ute och går vilket kan vara kul när man träffar  folk som tittar ner i vagnen och så ligger det en vaken och glad liten gosse där i :)

Sover bra om nätterna gör han oxå, ibland för bra så man måste kolla så att han verkligen andas..
Det händer allt oftare att han sover en hel natt utan att vakna och äta vilket kan vara väldigt skönt men han har ju verkligen skämt bort sin mamma med att sova länge på mornarna, oftast somnar han om då han ätit sitt morron mål och så sover vi till halv tio tiden ungefär, på morron fick jag dessutom väcka honom då han ännu inte vaknat när klockan var 11 :)


Jag är världens lyckligaste :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0