Onsdag 090708





Vi skulle egentligen ha varit på läkarbesök med Alwin idag men dom ringde från bvc på morron och avbokade då läkaren blivit sjuk så då bestämde vi oss för att åka till luleå och kolla in marknaden där, jag, Alwin och Vickan..
Marknaden var väl inget att hurra för då det var så lite knallar, annars brukar jag tycka om Lulemarknaden men inte i år.. Dessutom var det i södrahamnen då dom håller på och gräva överallt i stan och det blåste som tusan..

När vi kollat på marknaden for vi till Sub och Co för att äta salladsbuffé och gott var det!!
Efter det kollade vi lite på lite affärer men det blev inga klädaffärer då vi hade bestämt oss för att skippa dom så det inte skulle gå så mkt pengar ;)
Var bara snabbt in på p.o.p och köpte en solhatt åt Alwin, tyckte den var ganska dyr men jag har ju letat överallt utan resultat så då fick det bli den..

När vi kom hem gick jag och vila en stund för jag var så jäkla trött då jag knappt sovit nå inatt och nu ikväll har jag gjort rabarberkräm och gott blev det :) Tänk om man skulle vara husfru lite oftare :)



Nu ska jag snoka lite :)


Kommentarer
Josse

Okej då ska jag ta med tvättlappar :) Napp har jag också funderat på, tar nog med det också så man får vila tuttarna emellanåt hihi. De har tydligen tagit bort alla tv-apparater från alla rum på bb, det var en som informerade från sunderbyn på en föräldraträff vi var på som sa det. Lite dumt nog är det ju trevligt med en tv när bebben sover :)

2009-07-08 @ 22:04:48
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Josse

Ok jo jag har hört att de helst inte vill att man ger napp i början, men man kan ju ta med iallafall så får man ju se väl där om den behövs :)

2009-07-09 @ 09:47:39
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0