Promenad med vagnen







Skönt att det inte var så många grader ute idag så vi kunde gå på en liten promenad med vagnen fast det blåste en del men det var ändå skönt att komma ut en säng när man suttit inne i flera dagar... Vi har endast promenerat över vägen till sjukan på kontroll och vägning av gossen och det räckte då gott och väl i kylan som var för shit alltså vad kallt det var om fejset!! Men idag gick vi först ner till minuten för att hämta ut pengar och sen for vi på coop och handlade lite.. Alwin somnade så gott i vagnen och sover än.. När han vaknat och fått mat ska vi åka till Nyborg och hälsa på Alwins gemmelfarmor så hon oxå får träffa honom :)


Gubben är i duschen nu och jag måste säga att jag vart rätt sugen på att duscha jag oxå för gud så jag börja frysa mitt i allt, men det kanske blir bättre om jag tar mig en kopp thé så det ska jag fixa mig nu..


Kom på igår kväll efter jag skrivit det där om ammningen att det lät som att jag bara vill amma för min egen skull och så är det absolut inte!! Självklart gör jag ju det mest för gossens skull för att han ska få så bra mat som möjligt och även för att det är som ett vaccin så han inte behövewr bli sjuk!!












Förresten så har Alwin sovit jätte bra inatt, vid 23 hade han ätit klart och somnade sen vid 23.30 så då la vi oss oxå och sen sov han till 4.30 då han fick mat och torr blöja och sen har vi sovit till 9.30 :) Riktigt skönt med sovmorron!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0