Kan jag inte bara få sova









Jag längtar till J kommer hem från träningen och hoppas då på att han vill mysa ner sig i sängen med mig och se oth tills vi somnar!!
Just nu vill jag bara sova tills bebben kommer.. Dagarna går så himla långsamt nu när man som bara går och väntar hela tiden.. Skulle ju vara kul om man hade något att göra hela tiden men det har jag absolut inte ork till..
SUCK!





Jag har iaf bestämt mig för att detta år ska jag gå ner alla kilon jag gått upp under graviditeten och helst 10till så det blir att köra stenhårt sen när man kan.. Självklart kommer jag ta det lugnt i början med bebben och bara mysa på och inte börja med nå hård träning under tiden jag ammar och så utan då får jag helt enkelt nöja mig med att äta sunt och promenera med vagnen men sen då jäklar!! Se det som ett nyårslöfte lr vad som helst men jag ska då ge mig fan på det iaf!!


Kommentarer
sassan

Jo allt över v 40 känns olidligt, jag gick ju bara 5 dagar över men minnas att jag tyckte det var frustrerande att det inte kom nån bebis o man testatde alla "huskurer" för att få igång det o inget hände skratt men snart har du din bebis hos dig/er =)

2009-01-02 @ 20:55:14
URL: http://sassan86.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0