Tisdag 10/2







Shit vilket fint väder det är ute idag, bara synd att det inte kan vara varmt och skönt oxå!! Nåja så jätte många grader är det ju ändå inte :)
Hade iaf tänk att vi skulle ta en promenad med vagnen när gossen ätit lunch det ska bli så skönt att få komma ut ett tag nu när man suttit inne några dagar.. 

Igår började jag dammsugningen men hann bara med Alwins rum och köket för sen tyckte gossen det var så tråkigt så hade tänkt ta resten idag så då får vi se hur det går :)
Vi åkte oxå med mamma ner på stan och handla eftersom våran bil inte har använts på flera dagar så den ser ut som en iglo så var jag även på facket som jag har skullat så länge men som vanligt är man ju segast.. Sen var vi hos mamma hela dagen jag och gossen..
Vid 18tiden igår var jag så trött efter att ha stigit upp 6.30 så jag la mig och vila och sen när Jocke for på träning 18.45 så la han Alwin bredvid mig som oxå somnade och vi sov till 21.. Trodde aldrig jag skulle få Alwin att somna i normal tid sen men det gick då så bra så och vi har sovit ända till 9.30 på morron :)

Nu ska jag ta och dammsuga inann det är dax för lunch :)




Kommentarer
Ida

Åh vad stor han har blivit :) när ska vi hinna fota en sån där fin bild?

2009-02-10 @ 11:24:08
URL: http://storasysteryster.blogg.se/
Hanna

Du ser att det gick hur bra som helst fast han sov. Du kanske inte behöver väcka honom trots allt, han är ju så liten :) Då dom är sådär liten så sover dom ju så mycket.

2009-02-10 @ 12:33:14
URL: http://wildbee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0