Påklädd






Först nu har jag klätt på mig och jag hade då lätt kunnat gå omkring i morronrock resten av dagen men tyckte som att det kan vara bra att ha på sig kläder ifall nu någon skulle komma..
Nu har jag fått sova 2timmar iaf och gossen sover än men han sover lite oroligt för han hade ont i magen tidigare stackarn.. Hoppas det gått över när han vaknar!!
Jag skulle vilja dammsuga men får nog ta det sen när Jocke kommit hem lr nå.. SÅ skulle det vara bra om man visste vad vi ska äta till middag.. Det är samma sak verenda jävla dag.. Hur gör alla andra egentligen för det är ju svin svårt att komma på vad man ska äta och så brukar det ju oftast bli samma saker, sällan man gör något nytt..





Hur som helst så skulle jag behöva en tablettdosett för igår var jag tvungen att räkna mina penicillin tabletter för jag kom inte ihåg hur många jag hade tagit och måste göra det nu oxå för jag vet inte om jag tagit en eller två.. Demens lr vad??




Kommentarer
Cecilia A

Ett tips angående maten. Gör en veckomatsedel och storhandla! Det är det enda som funkar om det inte alltid ska bli samma mat och oftast då snabb och onyttig mat. I alla fall för oss. Det är toppen! :)

2009-02-05 @ 22:32:53
URL: http://karelare.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0