Minifom






Stackars lilla gossen hade ont i magen i stort sett hela dagen och kvällen igår så jag fick gå runt med honom på armen och klappa honom på rumpan för då var han nöjd så gissa om jag var slut i armarna.. På morron har jag iaf pratat med bvc för att höra om såna där droppar man kan ge innan dom får mat så ska dom inte få ont.. Så efter gossen hade ätit lunch så klädde jag på honom och mig själv så gick vi till apoteket med vagnen.. Det var ju riktigt skönt ute så länge man inte hade vinden i ansiktet så vi gick förbi pappas jobb och sen till mommo där jag åt lunch och gossen låg ute i vagnen och sov sen gick vi hem och han sover än :)
Det var som ändå tur i oturen att vi var tvungen att gå till apoteket för annars hade man väl suttit inne hela dagen och mögla..





Inatt har vi då iaf fått sova ordentligt för jag fick inte Alwin till att sova i sin egen säng igår han blev bara ledsen så till slut fick han sova med oss och då sov han gott kan jag lova :) Det är mysigt att sova mellan mamma och pappa!! Vi somnade just efter tolv igår och sov till halv nio på morron då fick gossen mat och sen somnade han om igen..

Så vad händer idag då?
Tror nästan jag ska passa på att vila en stund nu medans jag kan och sen hade jag nog tänkt dammsuga för här är så dammigt..
Sen ikväll kanske Ida skulle komma hit och vara med oss.. jocke ska ut med jobbet så det är bara jag och Alwin hemma så kom förbi om ni vill ;) Ne nu är det bästa jag vilar om jag ska hinna :)


LATER!!




Kommentarer
milla

Hej emma´=) hann som inte stanna å prsta sorry vi skulle sjussa hem mormor från lassa hade lite brottom hade så ont i min mage...fick lite dåligt samvete puss å kram å krama alwin frå mig

2009-02-06 @ 15:18:00
URL: http://millvall.blogg.se/
sassan

Ja men gud redan 7kg, han är ju inte så gammal ännu. Du ska se att allt försvinner!! =)

2009-02-06 @ 15:32:08
URL: http://sassan86.blogg.se/
Hanna

Hej! Vi hade en babybjörn åt honom. Tyckte verkligen om den och Hjalmar var så nöjd och glad när han åkte i den. Vi hade inte värsting varianten utan orginal tror jag den heter. Hur går det för er? Himla vad fin han är =)

2009-02-06 @ 17:11:30
URL: http://junttikkan.blogg.se/
milla

Jo blivit bättre haft fruktansvärd mensvärk kram*

2009-02-06 @ 17:26:41
URL: http://millvall.blogg.se/
sassan

Jo jag vet, man vill att allt ska vara som innan dagen efter att man fått bebisen, och vissa dagar kan man känna sig som en flodhäst, men då får man ta nya tag dagen där på.

2009-02-06 @ 22:00:23
URL: http://sassan86.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0