Magknip





Stackars lillgossen har haft magknip nu ikväll och fått vara så ledsen..
Han har haft så nu varje kväll sen i torsdags så jag är rätt säker på att han har kvällskolik..
Det börjar typ vid samma tid varje kväll och så spänner han sig jätte mkt när han gråter så får man hålla honom så det blir tryck mot magen så det lättar men sen skriker han till ibland då det kniper i magen.. Stackars lillhjärtat!!
Han får minifom droppar innan varje måltid och det hjälper till en viss del men inte nog mkt för att han ska slippa ha ont.. Har läst på internet nu ikväll om kolik så vi får prova lite olika knep nu för att se om något hjälper så ska jag självklart höra med bvc oxå..
Vi lät honom bada och då var det som att det blev bättre men man kan ju inte låta honom ligga där hur länge som helst heller..



Nu ska jag häva mig i säng så jag orkar upp och färga håret imorron igen.. Ida ska vara med Alwin under tiden :)


Natti


Kommentarer
Anonym

prova att "tempa " honom,stick in tempen lite ,brukar hjälpa om det är envisa gaser som inte vill komma ut!

2009-02-24 @ 16:00:39
Cecilia A

Cornelia hade också kolik när hon var liten. Typ från 1 månad till hon var 3-4 månader. Det började alltid kl 23 på kvällen och hon skrek till kl 4 på morgonen. Var lite jobbigt tyckte jag, men det var ju garanterat värre för henne. Minifom hjälpte lite, men långt ifrån helt. Hoppas det går över för lillen snart!

2009-02-24 @ 20:04:03
URL: http://karelare.blogg.se/
Anonym

prata med dom på bvc,man kan ge ganska många fler droppar av minifom än som står på för packningen,men prata med bvc först!

2009-02-24 @ 21:11:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0