Mjölkstockning







Helgen började bra, vi vaknade kring 7 på fredag morron och åt och gjorde oss klar för att sedan åka mot Luleå och gå på stan med moster Therese & kusin Nova.. Köpte 5st bodys, 1par byxor & kräklappar åt gossen.. När vi sedan kom till smedsbyn så gick jag och gossen och la oss i sängen i gillestugan där vi skulle sova så han skulle få sig nå mat och gud så han åt alltså :) Men senare på kvällen gick det inte alls lika bra, han var arg och skrek och grinade för att det inte kom nog fort och sedan gick det inte mer så ni kanske kan gissa vad som hände sen..

Vaknade på natten vid 1.30 med hög feber och hade en sån frossa så hela jag bara skakade och skakade tänder gjorde jag oxå och självklart hade jag för jävla ont i ena bröstet.. Tills slut fick jag lov att tvinga mig själv i duschen när jag duschade jätte varmt och när det inte gick att höja värmen längre så började jag att frysa igen.. Försökte massera så det lättade litre en stund iaf, tog en panodil och sen kunde jag sova en stund men usch så dåligt jag sov.. På morronen när vi vaknade gick jag direkt med Alwin till Therese för jag orkade inte ens hålla i honom själv så gick jag i duschen igen men där höll jag på att svimma så fick lägga mig i sängen och sen ringde jag jourcentralen och dom ville att vi skulle komma in så jag skulle få penicillin..

Tack gode gud för penicillinet för det kändes bättre redan efter första tabletten och nu är då febern helt borta, bröstet är inte lika rött och det gör inte så ont längre men jag får hålla på och pumpa rätt ofta för att lätta på trycket..
Det var ju tur i oturen att vi var hos syster för hade jag varit hemma själv med Alwin så hade det varit jobbigt, nog för att jag vet att jag hade fått hjälp här hemma oxå.. Var verkligen skönt att ha syster så nära när jag mådde som värst och hade så jäkla ont så jag bara låg och grinade.. Hon peppade mig och tyckte att jag inte skulle amma om jag tycker det är jobbigt.. För det har det varit när han inte blir nöjd och det inte rinner nog fort så han blir arg och man får sitta och amma i typ en timme och ändå är han inte nöjd.. Så nu har jag bestämt mig för att inte amma nå mer.. Får se hur bra med mjölk det kommer sen när det runnit till sig igen om jag ger honom på flaska eller om han får fortsätta med bara ersättning.. Nu satsar jag på att bli helt bra först och främst så jag slipper ha ont.. Ska ju även äta penicillinet i 10dagar så..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0