Alwin & mammas helg






Bortsett från mjölkstockningen så har helgen varit riktigt bra.. Har varit skönt att få komma bort lite för det var ett tag sen och så har jag fått så himla mkt hjälp med Alwin oxå så jag har kunnat vila och bara ta det lugnt för man blir ju ganska trött av att ha feber och så..
Nova har då tyckt det har varit jätte kul med en bebis där, hon har goa och gulla med honom och velat hålla honom flera ggr.. Så när vi badade honom på lördag kväll så ville hon självklart vara med och bada honom oxå :) Mysigt har vi haft det!!

På fredag kväll var det ganska svårt att få Alwin att sova för han somnade i famnen men när man lagt ner honom o spjälsängen så tog det inte länge innan han vaknade, det var ju kallt och ensamt i en sån stor säng så han fick sova med mamma men natten till igår och idag så har han sovit i vagnen och där har han sovit så gott så :)

Nu är vi hemma och Alwin ligger i pappas famn och pratar och jag ska ta och läsa era bloggar som jag missat under helgen :)


Bilder från helgen kommer upp senare :)


Kommentarer
Hanna

Ajaj mjölkstockning... Det är inte kul :/ Och självklart ska du inte amma mer om det gör så ont, och om han ändå inte blir mätt. Lika bra att ge ersättning då :) Då vet du att han blir mätt :)

2009-02-02 @ 18:39:27
URL: http://wildbee.blogg.se/
Josse

Tacktack så mkt! :) Inge kul med mjölkstockningen, men hoppas ni mår bra annars! Jag måste ju få se Alwin någon gång också :)

2009-02-02 @ 19:16:40
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Hanna

Jo men precis, man orkar ju inte och speciellt då han blir ledsen varje gång, stackarn. :/ Han växer bra av ersättningen också, se bara på Wilma :)

2009-02-02 @ 21:54:59
URL: http://wildbee.blogg.se/
Hanna

Joo verkligen :) Vad gör ni idag?

2009-02-03 @ 13:52:53
URL: http://wildbee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0