Draft: Dec. 8, 2009





Kom nyss hem från en skön prommis till stan och tillbaka..
Har varit med Alwin, Therese och Noah :)
Det var en del halt ute och jag trodde det skulle bli jobbigt att halka ända till stan men det var nog värst här innan man kom till gågatan då gick det fin fint!!
Behövde handla lite på Coop så jag tänkte att jag skulle vara duktig och inte ta bilen och det är något jag måste bli bättre på!! Annars brukar jag lätt bli för lat och så sätter jag mig i bilen som går mkt fortare men det är ju mkt skönare att promenera och så får man ju motion och friskluft :)
Jocke däremot är himla duktig som går till jobbet varje dag i regn och rusk!!
Trodde faktiskt inte han skulle göra det då han är så himla morrontrött och gärna sover in i det sista!!
Får se hur vi klarar oss med en bil sen när Alwin börjar på dagis och det ska skjutsas och hämtas och man jobbar olika tider osv.. Nog vettja det löser sig på någe sätt!!





Hur som haver så vill jag fara och köpa massa julklappar så kan ingen vänlig själv skänka lite
pengar?? ;)
Det kommer bli julklappas shopping den 23e när lönen kommer så då är det vara se till att man tänkt ut vad man ska köpa åt alla..
Iår behöver jag ju inte köpa till storasyster eller Jocke då jag och Therese bestämt att vi ska lägga dom pengarna på barnens julklappar ist och jag och Jocke ska köpa något som vi behöver hit hem så det blir ju perfa :)


Många frågar vad Alwin önskar sig eller behöver men jag tycker det är ganska svårt faktiskt, kläder
går ju alltid åt så isf i strl86 så han inte växer ut det på en gång.. Leksaker behöver han oxå då han mest har babyleksaker, så olika leksaker från 1år :) Han är nog inte så brydd vad det är skulle jag tro ;)




Kommentarer
Ida

Ska vi åka till Happis den 23:e? ;)

2009-12-08 @ 19:16:51
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0