Vi hat fått vara på Sjukan





Gossen vknade kl7 och ville ha mat så vi klev upp och han var på golvet och jyra medans jag gjorde välling och så börjar han klättra på dammsugaren och faller i golvet med huvudet före, jag kan lova att det riktigt small i golvet, han började stor grina på en gång och jag var nog lika snabb och ta upp honom för att se att han blödde från näsan..
Torkade näsan på honom och såg då att det blivit ett litet litet sår så jag torka eftersom men efter en stund kom det från den andra näsborren och där var det ju inge sår..
Visste inte riktigt om jag skulle ringa Vc men när vi sedan var ute och promenerade så tyckte jag han verkade trött och dåsig så ringade jag och fick en tid på en gång så det vara bara öka farten allt vad som gick..
Väl där så kollade doktorn så han följde med blicken, kollade hörseln klämde och kände lite här och där men han var OK som tur var!!

Han frågade om jag kände mig nöjd med det han sagt osv och jag sa att det var skönt att få veta att han var ok så jag inte behöver gå runt och oroa mig..
Han sa iaf att vi ska ta det lugnt idag och inte hoppa och studsa och om vi ska och åka bil ska vi inte fara någon längre sväng för att han kan bli yr och börja kräkas.. Så idag blir det lugna puckar för oss..



Kommentarer
Hanna

Nåå stackars gossen :(

2009-08-25 @ 14:50:38
URL: http://wildbee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0