v31 62dagar kvar




Nyss hemkommen från BM och idag har Ida varit med mig där :)
Bebisen mådde bra och hjärtljudet låg på 150slag/min denna gång men mitt blodtryck var dock lite högt och pulsen var jätte hög så då var det bara att gå och lämna blodprov, urinprov, ekg och även väga mig.. Så då får vi se om dom ringer om det är ngt avvikande lr inte..





 Måste bara berätta om gårdagen!!

När jag satt på jobbet så fick jag mitt i allt ont i magen, inte sådär jätte ont men det gjorde ont iaf..
Så började jag må jätte illa och trodde verkligen att jag skulle måsta springa och spy..
Efter ett tag blev jag helt varm och kände mig som svettig, så gick och la mig på soffan och lå där i typ 45min medans Erika fick vara assistent åt två stycken :) Hon kom med en ibumetin åt mig och även mjölk om det skulle vara blodsockerfall.. Jag ringade vårdcentralen som senare skulle ringa upp.. Så när klockan var kvart i tolv var det ju bara pallra sig från soffan vare sig jag orkade lr inte för vi skulle ju gå på lunch 12.. Sagt och gjort.. På lunchen gick jag till myggan där mamma och Mia var och mådde fortfarande dåligt men det kändes iaf lite bättre när jag fått frisk luft..
Efter ett tag ringde iaf vc och hon tyckte jag skulle prata med BM så hon skickade ett meddelande till henne att hon skulle ringa mig..
Just innan 13 när vårat p-möte skulle börja så ringde BM och jag berätta vad som hade hänt så hon ville att jag skulle komma in..
Fick skynda mig upp på britsen först av allt när jag kom dit så kände hon på magen och tittade på mig och log och så sa hon " det var det jag tänkte när jag pratde med dig men jag var tvungen att se efter om det var så, bebisen har vänt på sig"
Så det var alltså det som gjorde att jag mådde som jag gjorde..
En del känner inte alls när den vänder på sig medans andra känner det mer..
Nåväl hoppas den inte gör några mer såna kullerbyttor iaf för det är ju trots allt 2månader kvar så det kan ju vara lite tidigt att fixera sig nu..
Fick iaf lämna nå prover oxå för att se så alla värden var bra..
Och så tyckte BM att jag skulle fundera på att sjukskriva mig själv en vecka för att vila upp mig när jag är så trött hela tiden..


Kommentarer
Annelie

Vad tur det bara var att den vände sig, men läskigt när man inte vet vad som händer.

Skulle skriva bara att du inte ska äta ibumetin, man får inte äta dom tabletterna när man är gravid, står i bruksanvisningen att man inte ens ska äta dom när man funderar på att bli gravid.



Men har man tagit det någon gång så gör det ju inget, men så att du inte äter det i onödan mer.

Jag råkades ta det när vi hade slut panodil hemma så då kollade jag det direkt för att jag blev osäker.



Hoppas du blir piggare det är jobbigt vara trött.



Kram

2008-10-24 @ 12:54:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0