Min lördag






Det blev bara jag och Vickan som for till Boden men det gick ju lika bra det :)
Hon tog med sig gps:n men bra lokalsinne som man har så hittar man ju överallt utan en sån :) Ne men dom bodde faktiskt där min syster bott för något år sen bara tvärs över gatan..
Deras radhus var verkligen jätte fint fast dom inte fått iordning allt än.. Jag blir så himla avundsjuk vill oxå flytta och ha stora ytor och slippa trappor.. Nåja det löser sig nog..
När vi kom dit så gick vi husesyn och så fick dom en liten inflyttningspresent av oss (en liten ljuslykta och kanel thé) efter det bestämde vi oss för att åka in till stan och titta och där blev det fika och lite shopping.. Nu hittade jag självklart det jag tänkte köpa till Jocke i julklapp från början, så himla typiskt.. Så var vi även på dollar store där annelie och vickan storhandlade :)
Efter vi var klara med allt sånt så var klockan typ 5 och jag var helt slut så vi släppte av Annelie hemma hos dom och körde sen mot Kalix..

Väl i Kalix så for jag till Vickan där vi ätit världens lyxmiddag, mannagrynsgröt med limpsmörgås :) Det var skit gott!!
Sen har vi sett film och så han hon även pysslat om stackars mig.. Har fått massage på mina onda axlar så nu tror jag nog att jag inte är lika spänd nå mer så han hon även pillat mig i håret som är så skönt :)

Nu sitter jag här hemma i soffan och är en del trött men jag tänkte vänta tills Jocke kommer hem inann jag lägger mig för man vet ju aldrig om jag vaknar då och inte kan somna om.. Det skulle inte förvåna mig..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0