Less, trött, och förkyld







Nu har jag varit och hämtat ut min telefon och den var som en ny med ny knappsats och nytt bakstycke m.m.. Skönt och slippa ha den fula samsung telfonen som det tar en halvtimme att göra smilegubbar på så man aldrig ids göra det.. Min nya telefon har inte kommit än men jag hoppas att den kommer den här veckan iaf..

Mitt arbetsgivar intyg har kommit idag men självklart var det inte det jag begjorde om.. Jag sa att jag skulle ha ett arbetsgivarintyg där det stod hur mkt jag har tjänat det senaste året men inte nes det kunde dom fixa utan det stod hur många procent jag har jobbat och hur mkt jag har skattat, jobbat över och ob timmar osv.. Men hallå det skulle ju liksom vara på allt jag tjänat jävla pucko!! Nu får det fan duga med det jag räkna ihop.. Åhh jag less!! Jag har aldig varit med om att det ska vara så jävla komplicerat!!

Mitt öga är svullet och gör ont och min hals gör oxå ont och slemmar och jag är täpp i näsan så nu ger jag upp för idag och bäddar ner mig under täcket så jag är utvilad imorron när jag ska till BM.. Så ska jag och handla med mamma till hennes kalas i helgen och så på kvällen ska jag och Ida göra knäck :)


Godnatt!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0