Helgen





Har som inte haft tid att blogga i helgen så vi tar det nu ist :)

I fredags gick jag iaf in i vecka 37 så nu är det nära :)
Hade fullt upp hela dagen med att duscha, hämta syster på skolan, frara till vickan och fixa håret, sminka mig ich lovisa och fixa håret på henne och slå in en av presenterna till mamma och sedan åka och hämta henne..
Vi hämtade upp mamma vid 5tiden för att åka till Luleå och äta på Ban thai där vi bokat bord och alla dom andra skulle vänta på oss..
Jag körde genom gammelgården för att hon skulle få fundera lite och hon frågade om vi skulle till hennes barndomshem, mariebergs viltfarm m.m men när jag svängde upp på e4n trodde hon att vi skulle till Therese så när vi passerade Smedsbyn så sa hon "jaha ska vi till Luleå?"
Så när vi kört genom mjölkudds rondellen så stannade jag vid en busskur och så band vi för ögonen på henne och hon höll på att dö.. Hon är jätte åkrädd och måste se vägen för att inte börja må dåligt så det var ju tur att det inte var nå långt kvar :) När vi kom upp för trappan på Ban thai så tog vi bort bindeln och så stod alla där och sjöng och hon blev så rörd så hon började gråta :) Hon hade inte förväntat sig att hennes syskon och alla skulle vara med så det var kul :) Vi åt gott och hade himla trevligt så det var en lyckad kväll :)

Igår så kom Therese Thomas och Nova och hämtade mig när dom kom till Kalix så for vi till ekorr och hämtade tårtorna och sen till mamma.. Där jag åt frukost och en liten västerbotten tårtbit sen åkte jag hem med T,T och N när dom for.. J hade match igår och jag tänkte först inte fara för jag kände mig så trött och så är jag ju ännu så hima snorig så jag tänkte vara hemma och vila bara men då fick jag dåligt smavete och bestämde mig för att fara tio minuter innan matchen bröjade så det vara bara dra på sig kläder och åkta iväg.. Kom trots allt bara typ 2minuter efter matchen börjat.. Men det gick ju ändå svin dåligt för dom så jag hade nog kunnat stanna hemma iaf :)
Efter matchen for jag hem och fixade middag och efter det for vi till mamma igen så J oxå skulle få sig fika :) Jag kan lova att vi var fullpropp när vi for därifrån och sen kom hans föräldrar hit med fika oxå.. Men jag åt bara nån kaka..

Idag tog vi en riktigt sovmorron och jag kan lova att jag inte sovit så länge på jag vet inte hur länge.. Vaknade halv 12
Sen har vi sett idol och ätit frukost och nu står J och spelar guitar hero och jag ska gå och göra mig klar så ska vi fara och handla lite och så.. Finns ingen mjölk lr frukt här och det är ju ett måste att ha hemma :)

Det var min helg.. Kanske inte så intressant att veta men iaf :)


Have a nice day!!


Kommentarer
Ida

Åh vad kul! Kul att hon blev så rörd :) Vad är västerbottenstårta?

2008-12-07 @ 19:28:54
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0