Update



Var ju som sagt på UL idag och shit vad underbart det var att få se den lille där inne :) Nog för att vi fick se när vi var i Sunderbyn innan operationen men då hade jag så ont och hade fått massa smärtstillande osv så det var som inte samma sak som idag.. Men nu ska ni få höra, jag fick ju 5januari som BF tidigare när jag gjorde UL första gången då dom sa att jag var i v5 och det stod även det på bilderna som vi fick nä rvi gjorde UL i Sunderbyn men idag fick vi ett nytt datum och gissa vad det var..? 25december, stackars barn säger jag!! För oss får den gärna komma tidigare men hur kul kan det vara att fylla år i December??

Så alltså är jag i v20(+4) idag, jag har alltså redan gått halva tiden :) Shit vad fort det har gått :)

Men då stötte vi på ett problem.. Vi hade ju nämligen bokat utlandsresan 24sep-8okt och då skulle vi hunnit komma hem innan jag gått in i v28 om man gått efter datumet vi fick först men nu ligger vi ju en och en halv vecka före så det var bara att avboka resan och boka en ny så vi åker den 12september ist och kommer hem 26september.. Nåja tur det gick att ändra :)

Nu ska jag gå och lägga mig så jag inte sover bort hela min lediga dag imorron..

Ska försöka lägga upp nå bilder imorron så ni får se ;)

Natti


Kommentarer
Hanna

Nää man förstår ju som inte riktgit vad det är i början, det är ju inte så lätt o veta då man aldrig har känt. Men visst är det mysigt? Vänta bara tills du gått ännu längre o du får känna rejäla sparkar, o du ser hur hela magen rör på sig, det bara svallar :) Ahaa, kul att du blev framflyttad, fast lite trist att fylla år i December.. Haha, men det är det värt sen då ni vet vad ni får :) Och vem vet, du kan ju gå över så det hinner bli Januari :)

2008-08-13 @ 00:04:40
URL: http://wildbee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0