Bild



Här kommer två bilder på magen :)


V19



 V20(+4)


Kommentarer
Teela ♥

Nu har jag ny blogg & bloggnamn :)

2008-08-13 @ 23:39:51
URL: http://www.metrobloggen.se/teela
Hanna

Åh va härligt! Kul när pappan också kan känna, blir mer o mer verkligt för dom också :) Hehe jo det är ju sant, den får väl svära åt er lite grand då den blivit stor att ni planerat så dåligt ;) Joorå, det går bara bra. 6 dagar kvar till beräknad datum nu, så det närmar sig :) Kan ju komma när som helst, men inget ännu. Jag lär nog få vänta, så lika bra man ställer in sig på det, annars blir man nog bara galen :P

2008-08-14 @ 00:29:09
URL: http://wildbee.blogg.se/
Hanna

Lite sådär förvärkar har jag kännt, men inte så mycket. Men det är för det mesta lugnt :) Det kanske kommer helt plötsligt, vem vet. Både jag o Jonas tror på flicka, men det flesta andra tror på pojke.. Så vi får väl se :)

2008-08-14 @ 10:49:03
URL: http://wildbee.blogg.se/
Hanna

Precis, värkarna kan ju komma smygandes sakta med säkert :) Och sen bara öka o bli starkare o starkare :) Nää precis, nog är man ju fruktansvärt nyfiken på vad det är för kön, men jag vet att skulle jag ha kollat upp det så hade jag bara ångrat mig, för det är ju liksom halva spänningen med att INTE veta :) Vi ska åka till min syster idag på eftermiddagen, hon ska få hjälpa mig o tvätta bilbarnstolstyget, för det får endast tvättas på 30 grader, o absolut inte centrifungeras, så jag vågar inte göra det här i tvättstugan, ifall jag skulle göra nå fel :D Sen får den bara dropptorkas också, så jag hoppas på ett sätt att det inte sätter igång nå värkar idag eller imorgon ;P Så den hinner torka ;)

2008-08-14 @ 11:04:03
URL: http://wildbee.blogg.se/
Ida

Åhhh, vad kul!! Vad fin den är.. Ser ju nästan stor ut på andra bilden. Inte har jag sett det IRL.. ;) Pusssss!! Jag måste få fota nu någon dag. Typ NU, jag dör annars ;)

2008-08-14 @ 16:13:37
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0